vem är jag?

Jag är en glad mamma som har 4 barn, 2 barnbarn, 14 syskonbarn och några extra barn.

Tack vare dessa har jag köpt fler än 500 presenter, en hel del bra men några riktigt dåliga. En av de dåliga presenterna var det fantastiskt fina smyckeskrin jag gav min ena dotter. Det jag inte visste var att hon förpassat detta till vinden strax efter jul. Något år senare hittade jag ett vackert smyckeskrin på vinden och det blev en finfin födelsedagspresent till min dotter. Trodde jag. Men hon tyckte inte om det då heller.

Några år senare har jag blivit lite klokare – nu använder jag en loggbok för de presenter jag ger. Det underlättar för mitt minnet och min planering. Boken heter Strategi i presenteri och ja, det är jag som har gjort den.
Jag har gjort den eftersom det inte finns något liknande ute på marknaden. Således en helt ny och unik produkt. Nu ska jag använda den för att skriva ner det jag ger till mina barnbarn!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>